8 причин, чому секс-іграшки можуть покращити ваші стосунки

Найприємніше те, що люди починають розуміти, що секс-іграшки призначені не тільки для сольних ігор. Пари, які вводять іграшки в спальню, можуть отримати багато переваг, і ми маємо на увазі не лише очевидні!

Є причина, чому до 2030 року очікується, що ринок секс-іграшок становитиме 62,32 мільярда. Іграшки просто чудові. Точніше, вони роблять трахання ще більш приголомшливим.

Найприємніше те, що люди починають розуміти, що  секс-іграшки призначені не тільки для сольних ігор. Пари, які вводять іграшки в спальню, можуть отримати багато переваг, і ми маємо на увазі не лише очевидні!

Незалежно від того, перебуваєте ви в гетеро- чи одностатевих парах, секс-іграшки можуть багато зробити для ваших стосунків.

Подивіться на ці 8 причин, чому фалоімітатор, вібратор, ебана машинка або будь-яка інша іграшка, яку ви виберете, може вивести ваші стосунки на новий рівень.

1. Іграшки можуть зняти тиск з жінок

Чи знаєте ви, що  70% усіх жінок не можуть досягти оргазму без стимуляції клітора? Це може бути доповненням до проникнення або самостійно. Звичайно, ви можете використовувати свої пальці або ваш партнер може допомогти в цьому за допомогою своїх пальців або язика, але це обмежує ваші позиції.

 

Додавши в мікс вібратор, ви можете змінити спосіб, у який ви та ваш партнер досягаєте кульмінації. Є також кілька інших іграшок, які забезпечують стимуляцію, поки ваші руки зайняті в іншому місці, тож ви можете пограти й дізнатися, які з них справляються зі своєю роботою.

2. Вони також знімають тиск з чоловіків

Є дуже багато чоловіків, які вважають, що приносити  в спальню секс-іграшки означає, що вони недостатньо хороші для їхнього партнера. Вони не могли помилятися більше.

Якщо ви поговорите про це заздалегідь і розробите найкращий спосіб поєднати секс-іграшки, щоб ви обом могли ними насолоджуватися, тоді ви побачите, що секс стає набагато менш напруженим для чоловіків. Коли ви відкрито говорите про свої потреби та бажання, ви обоє будете на одній хвилі заради найкращого сексу у вашому житті.

3. Ви можете разом досліджувати нові позиції

Секс-іграшки  дають вам можливість спробувати радикально нові пози та методи задоволення одне одного. Вам не потрібно впадати в дикий стан і розкривати верхню частину Камасутри. Але ви можете почати грати трохи більше, ніж могли б робити до того, як іграшки з’явилися в спальні.

Просто використання іграшок означає, що вам доведеться змінити те, що ви зазвичай робите своїми руками, негайно кинувши вас у навіть трохи інше положення. Як тільки ви відкриєте ці двері, ви можете експериментувати та досліджувати цілий ряд позицій, щоб справді отримати від сексу максимум користі.

4. Вони допомагають втілити фантазії в життя

Говорячи про відкриття дверей для нових ідей у ​​вашому сексуальному житті, ви можете виявити, що свобода використання іграшок може призвести до дослідження фантазій. Від пустотливих медсестер до фетишистських  фантазій БДСМ- гойдалок, страпонів і кляпів з м’ячами, трохи одягання та рольових ігор може призвести до неймовірного сексу. Потім ви можете використовувати свої іграшки як реквізит, щоб підвищити враження для вас обох.

Уся справа в тому, щоб дати собі дозвіл досліджувати та бути відкритим один з одним щодо того, чого ви хочете. Експерименти в спальні з кимось, кому ви довіряєте і про кого ви дбаєте, можуть допомогти зберегти стосунки здоровими та налагодити нові та різні способи спілкування.

5. Ходити за іграшками – це чудовий досвід

Купівля секс-іграшок може стати чудовим досвідом зближення. Коли мова заходить про вибір варіантів іграшок для нього , для неї та для вас обох, це межа.

Використовуйте досвід покупок, щоб обговорити, що ви хочете отримати від використання іграшок у спальні. Бути чесним. Якщо ви хочете, щоб ваш член залишався міцнішим довше, ви хочете, щоб ваш партнер був жорстко вдарений довбаною машиною , або ви хочете спробувати подвійне проникнення з фалоімітатором, знайдіть іграшки, які виконають ці бажання разом.

6. Іграшки повертають спеції у вашу спальню

Це сумно, але факт. Може бути важко підтримувати вогонь у спальні, чим довше ви перебуваєте у стосунках. Додавши реквізит та іграшки, ви будете підштовхуватись до нових способів займатися сексом.

 

Коли ви робите це разом, ви створюєте набагато міцніший зв’язок, як сексуальний, так і емоційний. Головне — робити це разом і не змушувати одного з вас наполягати на іграшках, якщо іншому не подобається ця ідея. Чим більше ви працюєте разом як команда, тим більша ймовірність, що ви отримаєте цю пікантність і вогонь.

7. Ви можете дізнатися, що дійсно подобається вашому партнеру

Багато секс-іграшок призначені для використання наодинці або, принаймні, для того, щоб зробити  мастурбацію набагато приємнішою. Багато пар вважають надзвичайно збудливим спостерігати за мастурбацією один одного, що призводить до набагато інтенсивнішого сексу.

Мастурбація за допомогою секс-іграшки може стати чудовою прелюдією. Спостерігати за тим, як ваш партнер звільняється, також може бути надзвичайно повчальним. Подивіться уважно, і ви точно побачите, як і де вони люблять торкатися, що дасть вам краще уявлення про те, як ви також можете натискати правильні кнопки.

8. Секс-іграшки призводять до численних оргазмів

Неодноразово доводилося, що вібратори посилюють сексуальне задоволення та задоволення. Це означає, що при використанні секс-іграшки оргазми більш інтенсивні. Ви також відкриваєте себе для можливості багаторазового оргазму, і це ніколи не погано!