Hismith HS06-APP

Pro Traveller був невблаганним, але Hismith не зупинити . Серйозно. Готовий посперечатися, що ви не зможете уповільнити його, навіть якщо ваша гра в стискання буде правильною (ну, можливо, якщо ви професіонал Кегеля). Мені вдалося уповільнити Pro Traveler за допомогою стискання, але не цю іграшку.

Hismith означає серйозний бізнес і продовжує штовхати, забезпечуючи нескінченне проникнення одним натисканням кнопки.

HS06-APP також пропонує три різні функції (дистанційне керування, додаток і дротовий). Ви можете відрегулювати його, щоб трахнути вас у чотирьох різних положеннях.

Я віддаю перевагу стандартній позі собачки. Я не використовував вертикальне положення (вгору) через страх несподіваного анального.

Що я можу сказати? Hismith HS06 дає вам кожен дюйм ваших інвестицій у 600 доларів США та більше.

Я вважаю, що ця іграшка була створена насамперед для завершення фантазій цікавих пар про секс утрьох. Мій хлопець так запалюється, коли бачить, як іграшка штовхає мене ззаду.

Маючи під рукою пульт дистанційного керування, ваш партнер може налаштувати інтенсивність від 0 до 100. Під час нашої першої спроби ми набрали інтенсивність до 30, і я це ВІДЧУВ. 

Ця іграшка має 8-дюймовий фалоімітатор із венами, який може розтягнути вас, і мені це подобається. Іграшка також має ручку регулювання ходу, за допомогою якої можна встановити довжину поштовху.

Довгі, повільні поштовхи забезпечують довготривалий оргазм, ідеальний для інтимного часу. 

Водночас короткі, швидкі поштовхи здаються більш інтенсивними та хитрими, особливо коли ви одночасно займаєтеся оральним сексом зі своїм партнером.

8-дюймовий фалоімітатор поставляється в комплекті, але є різні аксесуари Hismith, які можна легко встановити на штангу машини.

Тієї ночі людина й машина об’єдналися, щоб потішити мене. Нам довелося зупинитися на 25 хвилин, коли іграшка почала нагріватися. Відповідно до посібника, ви не повинні використовувати його більше 30 хвилин, інакше ризикуєте підсмажити електроніку.

Не те щоб це була якась проблема. Якщо ви готові до другого раунду, іграшка більш ніж готова трахнути вас знову і знову. Коли ви та іграшка трохи охолонете до оптимальної температури, ви можете почати все спочатку.

Якщо у вас в квартирі немає секретної шафи для іграшки, а до неї завітали гості, цю машинку важко приховати.

На відміну від портативного Pro Traveler на присосці, Hismith HS06 надзвичайно масивний. Він важить близько 25 фунтів. і виглядає як гігантська швейна машина. Якщо у вас мало місця і ви не можете мати це під відкритим небом, ви можете переглянути щось більш портативне.

Та що я можу сказати? Я знаю, що Hismith HS06-APP начебто розбиває гроші для більшості людей, але це довічна інвестиція в нескінченне задоволення. Якщо ви запитаєте мене, це мудре ділове рішення.

Загалом, обидві іграшки для штовхання дали мені віддачу . І я впевнений, що вони можуть так само добре підштовхнути вас. Але чи порівняти це зі справжнім? Ми розглянемо це нижче. 

Але спочатку, штовхання фалоімітатора та чортові машини: хто переміг?

штовхаючий фалоімітатор проти чортової машини 

Фаллоімітатори, що штовхають, добре працюють, і їх також легко носити з собою. Однак я виявив, що вони набагато менш потужні, ніж справжні довбані машини, такі як Hismith HS06-APP. 

Ви можете напружити м’язи комп’ютера, і такий потужний двигун, як Pro Traveler, з часом сповільниться. Довбана машина скаже «на хуй усім» вашим Кегелям і продовжить роботу. 

Є ще ціна. Фалоімітатор для штовхання зазвичай обійдеться вам у кілька сотень доларів за фалоімітатор хорошої якості, тоді як довбані машини коштують тисячі. Більш розкішні лінії продуктів, такі як Shockspot Robotic Fucking Machine, можуть навіть коштувати 2000 доларів.

Як ви бачите, HISMITH HS06-APP - це лише початкова машина. Але це до біса хороша машина.

Є також проблема живлення. Більшість штовхаючих фалоімітаторів, в ім’я портативності, постачаються з акумуляторами, тоді як довбані машини зазвичай підключаються до розетки.

Загалом фалоімітатори для штовхання були розроблені як доступна альтернатива для людей, яким цікаво спробувати автоматичне трахання за мінусом доларів. 

З іншого боку, довбані машини призначені для серйозних кінкстерів, які хочуть інвестувати в машину для задоволення на довгі роки.

Це схоже на справжню угоду? 

Колючі іграшки приносять перш за все одне — задоволення. Ці іграшки мають різноманітні вбудовані налаштування, призначені для того, щоб ви вийшли з рук.

Іграшки для штовхання також забезпечують різноманітність. Ви можете вибрати буквально десятки текстур, розмірів, дизайнів, матеріалів, налаштувань потужності тощо. 

Хочеш фіолетовий, пухкий і жилавий півень із 8-дюймовою тягою на четвер? Ти зрозумів.

Ще одна річ, яку не можуть забезпечити люди, — безмежна витривалість. Гарячий п'ятничний секс триває максимум 15 хвилин. І це штовхає його. Рушливі іграшки не будуть - і не можуть - скаржитися. Вони будуть трахати вас і кидати вас скільки завгодно довго, без «якщо» чи «задників».

Однак є кілька мінусів, які слід враховувати.

Деякі люди відчувають інстинктивну відразу при думці про те, що всередині них відбувається щось таке роботизоване й монотонне. 

Крім того, крива навчання з усією збіркою, проводами, пультами дистанційного керування, техобслуговуванням тощо може бути ОСНОВНОЮ перешкодою для деяких.

Той факт, що більшість двигунів зазвичай гучні, також не допомагає. Якщо ви плануєте регулярно використовувати підрулюючу машину, якщо сусіди знаходяться поруч, це може бути великим ні-ні. Якщо…. вони є частиною вашої групи недільних оргій?

Інші можуть відчувати десенсибілізацію при регулярному використанні двигуна та мати проблеми з досягненням оргазму зі своїм партнером. Якщо це трапиться, вам доведеться на деякий час відкласти двигуни, щоб відновити чутливість.

Усе сказане, це не порівняти із сексом. Я говорю про пристрасний секс, а не про 3 години ночі, коли ти кинешся з колишнім.

Іграшки-рухачі приносять задоволення, часто екстремальне та незрозуміле. Вони не можуть і, мабуть, ніколи не забезпечать інтимні стосунки, які, на мою думку, є основою брудного, смачного сексу.

Загалом, доки ви зберігаєте очікування в межах розумного, ви, ймовірно, вважатимете іграшки для двигунів фантастичною та приємною інвестицією.